Tijdelijk uitstel fysieke controles IKB PSB laadbedrijven

Naar aanleiding van de situatie rondom AI (vogelgriep) informeren wij u dat fysieke controles voor laadbedrijven op het pluimveebedrijf in het kader van IKB PSB op dit moment niet worden uitgevoerd. Dit om risico’s op insleep van AI zoveel mogelijk te voorkomen. De administratieve controles gaan wel door.

Mocht uw certificaat in deze periode verlopen, dan zal dat voor nu geen gevolgen hebben en blijft uw bedrijf vermeld staan op het online register. Zodra de bezoeken weer mogelijk zijn, zal de CI u vragen om laadplanningen in te sturen zodat alsnog een bezoek plaats kan vinden voor de fysieke controle. Tot die tijd hoeft u dan ook geen planningen in te sturen.

Übersetzung (informativ):
Wegen die Vogelgrippe werden im Moment keine Audits von IKB PSB gemacht auf die Verladungsbetriebe während die Arbeit bei Geflügelbetrieben. Wann Ihrer Zertifikat ablauft in diese Periode dann soll das keine Konsequenz haben, und bleibt Ihre Betrieb auf das Register. Wenn es wieder möglich ist werden Sie darüber informiert durch ihrer Kontrolle Stelle.

Contact

Heeft u vragen, neem dan contact op met AVINED via 030 - 755 50 10 of info@avined.nl