Nieuws

Wijzigingen certificatieschema IKB PSB per 1 maart 2024

Per 1 maart 2024 worden een aantal wijzigingen doorgevoerd in IKB PSB. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd om het schema actueel te houden met nieuwe wet- en regelgeving.

Jaarplannen en deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage 2024 bedraagt  €750,- (excl. BTW) per certificaat. Een stijging van de bijdrage in verband met de gestegen kosten is voorkomen.

Wie oft machen Sie von der Dusche Gebrauch?

Der Geflügelsektor wird unter anderem mit der Geflügelpest konfrontiert und verfügt nur über ein begrenztes Potenzial zur Prävention. Aus diesem Grund möchten wir nochmals auf die Bedeutung des Duschens hinweisen.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Bioveiligheidscheck? Doe de hygiënescan!

26 januari 2022

Een goede bioveiligheidsstatus is van groot belang om het risico op insleep van vogelgriep en andere ziektes te verkleinen. AVINED roept iedereen op scherp te blijven en alle juiste bioveiligheidsmaatregelen te nemen. Vul bijvoorbeeld eens de vernieuwde AVINED-hygiënescan in. Zodat u, als pluimveehouder, de bioveiligheidsstatus op uw bedrijf kunt bijhouden en mogelijk verder verbeteren. De hygiënescan is toegankelijk via het dashboard in Mijn AVINED.