Nieuws

Onderzoeksvragen of ideeën? Laat het AVINED weten

Uw mening als ondernemer in de pluimveesector telt. Niemand weet beter welke ontwikkelingen nodig zijn om (toekomstige) uitdagingen de baas te zijn. Dus, mocht u ideeën of interessante kennisvragen hebben, laat dit vooral weten via onze website.

Facturatie maart 2023

In de week van 20 maart worden de facturen van ADB en AVV verzonden.

Omschakeling van Bio naar Scharrel

Regelmatig krijgt AVINED vragen van legpluimveehouders die willen omschakelen van biologische houderijvorm naar houderijvorm scharrel of vrije uitloop. Graag informeren wij u over de stappen die hierbij komen kijken.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Bioveiligheidscheck? Doe de hygiënescan!

26 januari 2022

Een goede bioveiligheidsstatus is van groot belang om het risico op insleep van vogelgriep en andere ziektes te verkleinen. AVINED roept iedereen op scherp te blijven en alle juiste bioveiligheidsmaatregelen te nemen. Vul bijvoorbeeld eens de vernieuwde AVINED-hygiënescan in. Zodat u, als pluimveehouder, de bioveiligheidsstatus op uw bedrijf kunt bijhouden en mogelijk verder verbeteren. De hygiënescan is toegankelijk via het dashboard in Mijn AVINED.