Nieuws

Vogelgriep vastgesteld in Lunteren (18 augustus 2022)

Het ministerie van LNV meldt dat in Lunteren (gemeente Ede, provincie Gelderland) op een eendenbedrijf vogelgriep is vastgesteld.

Vogelgriep vastgesteld op een kinderboerderij in Vlaardingen (17 augustus 2022)

Het ministerie van LNV meldt dat in Vlaardingen (provincie Zuid-Holland) op een kinderboerderij vogelgriep is vastgesteld.

Vogelgriep vastgesteld op een pluimveebedrijf in Maurik (17 augustus 2022)

Het ministerie van LNV meldt dat in Maurik (gemeente Buren, provincie Gelderland) op een grootouderdierenbedrijf voor vleeskuikens vogelgriep is vastgesteld.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Bioveiligheidscheck? Doe de hygiënescan!

26 januari 2022

Een goede bioveiligheidsstatus is van groot belang om het risico op insleep van vogelgriep en andere ziektes te verkleinen. AVINED roept iedereen op scherp te blijven en alle juiste bioveiligheidsmaatregelen te nemen. Vul bijvoorbeeld eens de vernieuwde AVINED-hygiënescan in. Zodat u, als pluimveehouder, de bioveiligheidsstatus op uw bedrijf kunt bijhouden en mogelijk verder verbeteren. De hygiënescan is toegankelijk via het dashboard in Mijn AVINED.