Nieuws

Wijzigingen certificatieschema IKB PSB per 1 maart 2024

Per 1 maart 2024 worden een aantal wijzigingen doorgevoerd in IKB PSB. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd om het schema actueel te houden met nieuwe wet- en regelgeving.

Jaarplannen en deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage 2024 bedraagt  €750,- (excl. BTW) per certificaat. Een stijging van de bijdrage in verband met de gestegen kosten is voorkomen.

Wie oft machen Sie von der Dusche Gebrauch?

Der Geflügelsektor wird unter anderem mit der Geflügelpest konfrontiert und verfügt nur über ein begrenztes Potenzial zur Prävention. Aus diesem Grund möchten wir nochmals auf die Bedeutung des Duschens hinweisen.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Kipnet succesvol gemigreerd naar Kip

21 december 2023

Volledige toegang voor alle gebruikers sinds 22 november

Goed nieuws op ICT vlak: De langverwachte overgang van Kipnet naar het KIP-systeem is geslaagd! Sinds 22 november hebben alle gebruikers toegang tot het nieuwe platform.

De overdracht van Kipnet’s gegevens en gebruikers verliep goed, waardoor het KIP-systeem nu aansluit bij alle werkprocessen en zonder problemen diensten levert. Deze migratie is een lovenswaardige prestatie die mogelijk is gemaakt door het toegewijde ontwikkelteam.

Deze overgang markeert niet alleen een technologische vooruitgang, maar ook een verbintenis om gebruikers een nog betere ervaring te bieden. We zijn verheugd over deze mijlpaal en streven ernaar om continu te blijven innoveren om u de beste diensten te leveren.