Nieuws

Onderzoeksvragen of ideeën? Laat het AVINED weten

Uw mening als ondernemer in de pluimveesector telt. Niemand weet beter welke ontwikkelingen nodig zijn om (toekomstige) uitdagingen de baas te zijn. Dus, mocht u ideeën of interessante kennisvragen hebben, laat dit vooral weten via onze website.

Facturatie maart 2023

In de week van 20 maart worden de facturen van ADB en AVV verzonden.

Omschakeling van Bio naar Scharrel

Regelmatig krijgt AVINED vragen van legpluimveehouders die willen omschakelen van biologische houderijvorm naar houderijvorm scharrel of vrije uitloop. Graag informeren wij u over de stappen die hierbij komen kijken.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Kleine uitbreiding beperkingsgebied Hoogstraten / Minderhout (28-10-22)

31 oktober 2022

In Hoogstraten in België is vogelgriep vastgesteld vlak bij de eerdere uitbraak in Minderhout. Omdat de eerdere uitbraak bij de Nederlandse grens was, is er een beperkingsgebied in Nederland vastgesteld. Met deze nieuwe uitbraak is het beperkingsgebied enigszins uitgebreid. In het beperkingsgebied geldt het gebruikelijke vervoersverbod.

Hieronder vindt u een link naar de Regeling beperkingsgebied Hoogstraten en een kaart van het 3 km gebied. De omschrijving van het 10 km gebied staat in de Regeling Hoogstraten in bijlage 2.