Nieuws

Onderzoeksvragen of ideeën? Laat het AVINED weten

Uw mening als ondernemer in de pluimveesector telt. Niemand weet beter welke ontwikkelingen nodig zijn om (toekomstige) uitdagingen de baas te zijn. Dus, mocht u ideeën of interessante kennisvragen hebben, laat dit vooral weten via onze website.

Facturatie maart 2023

In de week van 20 maart worden de facturen van ADB en AVV verzonden.

Omschakeling van Bio naar Scharrel

Regelmatig krijgt AVINED vragen van legpluimveehouders die willen omschakelen van biologische houderijvorm naar houderijvorm scharrel of vrije uitloop. Graag informeren wij u over de stappen die hierbij komen kijken.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Veel gestelde vragenlijst over vogelgriep

5 november 2020

AVINED heeft een veel gestelde vragenlijst opgesteld over de vogelgriepuitbraken in Nederland. Het is een dynamische lijst die regelmatig aangepast wordt, als de situatie hierom vraagt. Ondanks dat de lijst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is opgesteld, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en kunnen gebruikers geen aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de helpdesk van AVINED (info@avined.nl | 088 – 998 4340).

Waar kan ik de lijst vinden?

Onderaan deze webpagina kunt u de veel gestelde vragenlijst bekijken. Het staat in een lijst ‘Bestand’ onderaan de hygiëneprotocollen. Zo heeft u altijd de meest actuele versie voor handen.