Nieuws

Samen voor een sterke Nederlandse pluimveesector

De uitspraak van de rechtbank over het vangen van pluimvee stelt ons teleur.

Terugkijken webinar ‘Samen voor bioveiligheid in strijd tegen vogelgriep’

Op 22 november 2022 heeft de webinar ‘Samen voor bioveiligheid in strijd tegen vogelgriep’ plaatsgevonden. Deze webinar is speciaal georganiseerd voor erfbetreders.

Intrekkingsdata beperkingsgebieden (10 km)

In dit nieuwsbericht worden de intrekkingsdata van de huidige beperkingsgebieden (10 km) weergegeven.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Veel gestelde vragenlijst over vogelgriep

5 november 2020

AVINED heeft een veel gestelde vragenlijst opgesteld over de vogelgriepuitbraken in Nederland. Het is een dynamische lijst die regelmatig aangepast wordt, als de situatie hierom vraagt. Ondanks dat de lijst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is opgesteld, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en kunnen gebruikers geen aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de helpdesk van AVINED (info@avined.nl | 088 – 998 4340).

Waar kan ik de lijst vinden?

Onderaan deze webpagina kunt u de veel gestelde vragenlijst bekijken. Het staat in een lijst ‘Bestand’ onderaan de hygiëneprotocollen. Zo heeft u altijd de meest actuele versie voor handen.