Nieuws

Nieuw convenant Diergezondheidsfonds (26 april 2024)

De pluimveesector heeft samen met de andere veehouderijsectoren nieuwe afspraken gemaakt met het ministerie van LNV over het Diergezondheidsfonds (DGF) voor de periode 2025 t/m 2029.

Wijzigingen IKB Kip certificatieschema per 1 juni 2024

In overleg met het Centraal College van Deskundigen (CCvD) IKB Kip is een aantal wijzigingen in het certificatieschema IKB Kip voorbereid. De wijzigingen gaan over verschillende onderwerpen. Zo zijn onder andere wijzigingen doorgevoerd om aan te sluiten bij de gewijzigde wet- en regelgeving rondom nood- en alarmsystemen. Meer informatie leest u in deze nieuwsbrief.

Gebruik hygiëneprotocol bij bezoek pluimveestallen (25 april 2024)

Het ministerie van LNV heeft op 24 april 2024 de bezoekersregeling voor pluimveestallen aangepast. Bezoek van pluimveestallen is weer toegestaan.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Veel gestelde vragenlijst over vogelgriep

5 november 2020

AVINED heeft een veel gestelde vragenlijst opgesteld over de vogelgriepuitbraken in Nederland. Het is een dynamische lijst die regelmatig aangepast wordt, als de situatie hierom vraagt. Ondanks dat de lijst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is opgesteld, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en kunnen gebruikers geen aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de helpdesk van AVINED (info@avined.nl | 088 – 998 4340).

Waar kan ik de lijst vinden?

Onderaan deze webpagina kunt u de veel gestelde vragenlijst bekijken. Het staat in een lijst ‘Bestand’ onderaan de hygiëneprotocollen. Zo heeft u altijd de meest actuele versie voor handen.