Nieuws

Ophokplicht grotendeels ingetrokken (26 maart 2024)

Het ministerie van LNV meldt dat de ophok- en afschermplicht voor pluimvee per direct is ingetrokken voor bijna heel Nederland. De ophokplicht blijft voorlopig nog van kracht in de Gelderse Vallei en de Limburgse Peel (de regio’s 7, 10 en 19) vanwege de pluimveedichtheid in deze regio’s.

Wijzigingen certificatieschema IKB PSB per 1 maart 2024

Per 1 maart 2024 worden een aantal wijzigingen doorgevoerd in IKB PSB. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd om het schema actueel te houden met nieuwe wet- en regelgeving.

Jaarplannen en deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage 2024 bedraagt  €750,- (excl. BTW) per certificaat. Een stijging van de bijdrage in verband met de gestegen kosten is voorkomen.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Facturatie door AVINED

22 juni 2022

In de eerste week van juli worden de facturen van NPR (Nationaal Plan Residuen), AVV onderzoeksbijdrage broederijen en pakstations, Zelfcontrole antibiotica pluimveevlees, en QS verzonden. Wilt u meer weten over deze facturatie? Of wilt u weten wat er met uw bijdrage wordt gedaan? Kijk dan op onze website onder ‘Tarieven AVINED’. Hier staat per onderwerp een korte uitleg.

Neem voor vragen over de factuur contact op met AVINED via info@avined.nl of 088 – 998 43 40. Mocht u de facturen van AVINED voortaan op een ander e-mailadres willen ontvangen, dan kunt u dit aanpassen in Mijn AVINED (onder het kopje Account).