Nieuws

Facturatie door AVINED op 21 april 2021

Rond 21 april worden de facturen vanuit AVINED verstuurd. Dit betekent dat u een factuur kunt verwachten voor een of meerdere van de onderstaande zaken. Mogelijk ontvangt u, als u deelnemer bent van QS, rond deze datum ook een factuur voor de QS deelnemersbijdrage 2021 (vanuit PLUIMNED). AVV onderzoeksbijdrage 2020 De onderzoeksbijdrage maakt onderzoek en

Jaarlijkse sectorrapportage antibiotica gepubliceerd

De antibioticarapportage voor 2020 van AVINED is weer gepubliceerd.

Benchmarkrapporten antibiotica vernieuwd

Jaarlijks ontvangt u van AVINED een benchmarkrapport over het antibioticagebruik op uw bedrijf. AVINED heeft deze rapportages vernieuwd.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Werkgroep antibiotica pluimveesector

De antibiotica aanpak in de pluimveesector wordt vanaf de start in 2008 vormgegeven en begeleid door een AVINED-werkgroep. De werkgroep stelt plannen op, begeleidt de uitvoering van de plannen en evalueert de aanpak. De werkgroep adviseert het bestuur van AVINED, waarna de plannen worden afgestemd met de overheid.

Dick Schieven NVP
Aalt den Herder NVP
Ernest Bokkers LTO/NOP
Kees Koolen LTO/NOP, vleeskuikens
Michel Banning LTO/NOP, opfok en VB
Dirk van der Sterren LTO/NOP, kalkoenen
Frederiek Claeys COBK / fokkerij
Johan Kollenstart COBK
Peter Vesseur NEPLUVI
Roelof Dees NEPLUVI
Clara Hagen Anevei
Steven Borgijink NEVEDI
Paul Cornelissen KNMvD
Mieke Matthijs KNMvD
Teus Kreuger KNMvD
Jeanine Wiegel GD
Erik de Jonge AVINED
Sanne van Zanen AVINED

 

De werkgroep antibiotica heeft ook twee subwerkgroepen: één voor de aanpak in de kalkoensector en één voor de aanpak bij de opfokbedrijven in de vleessector.