Nieuws

Wijzigingen certificatieschema IKB PSB per 1 maart 2024

Per 1 maart 2024 worden een aantal wijzigingen doorgevoerd in IKB PSB. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd om het schema actueel te houden met nieuwe wet- en regelgeving.

Jaarplannen en deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage 2024 bedraagt  €750,- (excl. BTW) per certificaat. Een stijging van de bijdrage in verband met de gestegen kosten is voorkomen.

Wie oft machen Sie von der Dusche Gebrauch?

Der Geflügelsektor wird unter anderem mit der Geflügelpest konfrontiert und verfügt nur über ein begrenztes Potenzial zur Prävention. Aus diesem Grund möchten wir nochmals auf die Bedeutung des Duschens hinweisen.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Aanbod voor studiegroepen: Verbeter de bedrijfszoneringen en looproutes op uw bedrijf – ook online!

19 december 2023

Verbeter de bedrijfszoneringen en looproutes op uw bedrijf met behulp van MS Teams, Paint 3D en Google Maps. In deze tijden waarin bioveiligheid van groot belang is, wordt gestreefd naar zo min mogelijk bezoekers op het bedrijf. Daarnaast is goede bioveiligheid van groot belang. Samen met collega pluimveehouders kunt u online aan de slag met het verbeteren van de bedrijfszoneringen en looproutes. Tijdens de onlinesessie wordt een ‘kijkje in de keuken’ gegeven, zonder de bedrijven te bezoeken. Meerdere pluimveehouders gingen u in het project NetPoulSafe al voor. Heeft u interesse in een sessie voor jouw studieclub of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Annick.Spaans@zlto.nl. Toch de voorkeur voor een fysieke sessie? Ook dat is bespreekbaar.