Nieuws

Jaarplan en deelnemersbijdrage IKB Kip 2023

We nemen u alvast mee in het jaarplan 2023 voor IKB Kip.

Doe de middelencheck voor uw drinkwaterleidingen

Als u zelf of als u een bedrijf inhuurt om uw drinkwaterleidingen te reinigen/ontsmetten, dan bent u als voedselproducent eindverantwoordelijk dat de toegestane middelen op de juiste manier en met de juiste dosering worden toegepast. Wij hebben een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Plaagdierbeheersing vanaf 1 januari 2023

Vanaf 1 januari 2023 gaan een aantal zaken veranderen rondom plaagdierbeheersing. Lees hier meer.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

Handige tools voor deelnemers

Afvinklijsten voor IKB Kip controle

Om u te helpen bij het voorbereiden van uw IKB Kip controle zijn handige afvinklijsten ontwikkeld. Deze lijsten geven een overzicht van de documenten die u tijdens een IKB Kip controle bij de hand moet hebben. Zo bent u goed voorbereid, heeft u de juiste documenten bij de hand en kan de controle efficiënter verlopen.

Bij een aantal IKB Kip voorschriften moet informatie geregistreerd worden. Hieronder staan verschillende voorbeelddocumenten die u kunt gebruiken. U kunt de voorbeelden zelf aanpassen naar uw bedrijfssituatie. De formulieren kunnen geprint of digitaal bijgehouden worden. Mist u nog iets op deze pagina? Laat het ons weten via info@ikbkip.nl.

Downloads

Bezoekersregister IKB Kip
Bezoekersregister IKB Kip (Word)
Hygiëneprotocol IKB Kip
Hygiëneprotocol IKB Kip (Word)
Legionella beheersing protocol (Word)
Reinigen in eigen beheer (PDF met invulvelden)