Nieuws

Onderzoeksvragen of ideeën? Laat het AVINED weten

Uw mening als ondernemer in de pluimveesector telt. Niemand weet beter welke ontwikkelingen nodig zijn om (toekomstige) uitdagingen de baas te zijn. Dus, mocht u ideeën of interessante kennisvragen hebben, laat dit vooral weten via onze website.

Facturatie maart 2023

In de week van 20 maart worden de facturen van ADB en AVV verzonden.

Omschakeling van Bio naar Scharrel

Regelmatig krijgt AVINED vragen van legpluimveehouders die willen omschakelen van biologische houderijvorm naar houderijvorm scharrel of vrije uitloop. Graag informeren wij u over de stappen die hierbij komen kijken.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

IKB Kip: Controleer het IKB PSB register

10 mei 2022

Er zijn signalen uit het veld gekomen dat een niet gecertificeerd pluimveeservicebedrijf zich voordoet als IKB PSB gecertificeerd bedrijf. Bekijk voordat u een IKB PSB erkend bedrijf inschakelt of dit bedrijf inderdaad erkend is. Dit doet u via het IKB PSB register. Dit register wijzigt regelmatig, dus controleer dit altijd voor de werkzaamheden. Op deze manier voorkomt u afkeur tijdens de IKB Kip controle en zorgt u ervoor zaken te doen met servicebedrijven die hun zaken ook op orde hebben. Als u twijfelt of vragen heeft over het inzetten van een pluimveeservicebedrijf, neem dan contact op met AVINED (info@avined.nl).

IKB PSB register