Nieuws

Vogelgriep vastgesteld in Lunteren (18 augustus 2022)

Het ministerie van LNV meldt dat in Lunteren (gemeente Ede, provincie Gelderland) op een eendenbedrijf vogelgriep is vastgesteld.

Vogelgriep vastgesteld op een kinderboerderij in Vlaardingen (17 augustus 2022)

Het ministerie van LNV meldt dat in Vlaardingen (provincie Zuid-Holland) op een kinderboerderij vogelgriep is vastgesteld.

Vogelgriep vastgesteld op een pluimveebedrijf in Maurik (17 augustus 2022)

Het ministerie van LNV meldt dat in Maurik (gemeente Buren, provincie Gelderland) op een grootouderdierenbedrijf voor vleeskuikens vogelgriep is vastgesteld.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

IKB Kip: Controleer het IKB PSB register

10 mei 2022

Er zijn signalen uit het veld gekomen dat een niet gecertificeerd pluimveeservicebedrijf zich voordoet als IKB PSB gecertificeerd bedrijf. Bekijk voordat u een IKB PSB erkend bedrijf inschakelt of dit bedrijf inderdaad erkend is. Dit doet u via het IKB PSB register. Dit register wijzigt regelmatig, dus controleer dit altijd voor de werkzaamheden. Op deze manier voorkomt u afkeur tijdens de IKB Kip controle en zorgt u ervoor zaken te doen met servicebedrijven die hun zaken ook op orde hebben. Als u twijfelt of vragen heeft over het inzetten van een pluimveeservicebedrijf, neem dan contact op met AVINED (info@avined.nl).

IKB PSB register