Nieuws

Jaarplan en deelnemersbijdrage IKB Kip 2023

We nemen u alvast mee in het jaarplan 2023 voor IKB Kip.

Doe de middelencheck voor uw drinkwaterleidingen

Als u zelf of als u een bedrijf inhuurt om uw drinkwaterleidingen te reinigen/ontsmetten, dan bent u als voedselproducent eindverantwoordelijk dat de toegestane middelen op de juiste manier en met de juiste dosering worden toegepast. Wij hebben een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Plaagdierbeheersing vanaf 1 januari 2023

Vanaf 1 januari 2023 gaan een aantal zaken veranderen rondom plaagdierbeheersing. Lees hier meer.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

IKB Kip: Controleer het IKB PSB register

10 mei 2022

Er zijn signalen uit het veld gekomen dat een niet gecertificeerd pluimveeservicebedrijf zich voordoet als IKB PSB gecertificeerd bedrijf. Bekijk voordat u een IKB PSB erkend bedrijf inschakelt of dit bedrijf inderdaad erkend is. Dit doet u via het IKB PSB register. Dit register wijzigt regelmatig, dus controleer dit altijd voor de werkzaamheden. Op deze manier voorkomt u afkeur tijdens de IKB Kip controle en zorgt u ervoor zaken te doen met servicebedrijven die hun zaken ook op orde hebben. Als u twijfelt of vragen heeft over het inzetten van een pluimveeservicebedrijf, neem dan contact op met AVINED (info@avined.nl).

IKB PSB register