Nieuws

Onderzoeksvragen of ideeën? Laat het AVINED weten

Uw mening als ondernemer in de pluimveesector telt. Niemand weet beter welke ontwikkelingen nodig zijn om (toekomstige) uitdagingen de baas te zijn. Dus, mocht u ideeën of interessante kennisvragen hebben, laat dit vooral weten via onze website.

Facturatie maart 2023

In de week van 20 maart worden de facturen van ADB en AVV verzonden.

Omschakeling van Bio naar Scharrel

Regelmatig krijgt AVINED vragen van legpluimveehouders die willen omschakelen van biologische houderijvorm naar houderijvorm scharrel of vrije uitloop. Graag informeren wij u over de stappen die hierbij komen kijken.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

IKB Kip: Het belang van correcte stalnummers

10 juni 2022

Zorg dat op uw stallen een duidelijk stalnummer staat, bijvoorbeeld door een bordje op de muur te plaatsen. Het stalnummer moet overeenkomen met uw stalnummer in KIP (Mijn AVINED). Het stalnummer is namelijk van belang voor een snelle en eenduidige tracering bij voedselveiligheidsaangelegenheden en dierziektes. Mocht u tegen knelpunten aanlopen rondom uw stalnummers, neem dan contact op met de Helpdesk van AVINED via 088-998 43 40 of via info@avined.nl.