Nieuws

Afvoermogelijkheden Maurik (19 augustus 2022)

Vanaf heden is de afvoer van consumptie-eieren en vleeskuikens uit het beperkingsgebied Maurik weer mogelijk.

Vogelgriep vastgesteld in Lunteren (18 augustus 2022)

Het ministerie van LNV meldt dat in Lunteren (gemeente Ede, provincie Gelderland) op een eendenbedrijf vogelgriep is vastgesteld.

Vogelgriep vastgesteld op een kinderboerderij in Vlaardingen (17 augustus 2022)

Het ministerie van LNV meldt dat in Vlaardingen (provincie Zuid-Holland) op een kinderboerderij vogelgriep is vastgesteld.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

IKB Kip: Stichting PLUIMNED gefuseerd in Stichting AVINED

28 januari 2022

Stichting PLUIMNED en Stichting OVONED zijn gefuseerd met Stichting AVINED, om als organisatie nog efficiënter te kunnen werken. Stichting AVINED heeft ook dit jaar als missie om met efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Op overeenkomsten, facturen en brieven van IKB Kip zult u het logo van Stichting AVINED zien staan in plaats van Stichting PLUIMNED. In de praktijk zal voor u niets veranderen, ook de contactgegevens voor IKB Kip blijven hetzelfde. U kunt ons bereiken via e-mail info@ikbkip.nl en telefonisch op 088 – 998 4340.