Nieuws

Jaarplan en deelnemersbijdrage IKB Kip 2023

We nemen u alvast mee in het jaarplan 2023 voor IKB Kip.

Doe de middelencheck voor uw drinkwaterleidingen

Als u zelf of als u een bedrijf inhuurt om uw drinkwaterleidingen te reinigen/ontsmetten, dan bent u als voedselproducent eindverantwoordelijk dat de toegestane middelen op de juiste manier en met de juiste dosering worden toegepast. Wij hebben een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Plaagdierbeheersing vanaf 1 januari 2023

Vanaf 1 januari 2023 gaan een aantal zaken veranderen rondom plaagdierbeheersing. Lees hier meer.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

IKB Kip: Stichting PLUIMNED gefuseerd in Stichting AVINED

28 januari 2022

Stichting PLUIMNED en Stichting OVONED zijn gefuseerd met Stichting AVINED, om als organisatie nog efficiënter te kunnen werken. Stichting AVINED heeft ook dit jaar als missie om met efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Op overeenkomsten, facturen en brieven van IKB Kip zult u het logo van Stichting AVINED zien staan in plaats van Stichting PLUIMNED. In de praktijk zal voor u niets veranderen, ook de contactgegevens voor IKB Kip blijven hetzelfde. U kunt ons bereiken via e-mail info@ikbkip.nl en telefonisch op 088 – 998 4340.