Nieuws

Afvoermogelijkheden beperkingsgebied Putten (5 december 2023)

Vanaf heden is afvoer van consumptie-eieren en vleeskuikens uit het beperkingsgebied Putten onder voorwaarden weer mogelijk.

Vogelgriep vastgesteld bij legbedrijf in Putten (2 december 2023)

Het ministerie van LNV meldt dat in Putten (gemeente Putten, provincie Gelderland) vogelgriep is vastgesteld op een leghennenbedrijf.

IKB Kip - Jaarplan en deelnemersbijdrage 2024

Het jaarplan en de deelnemersbijdrage 2024 voor IKB Kip zijn vastgesteld.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

IKB Kip: Stichting PLUIMNED gefuseerd in Stichting AVINED

28 januari 2022

Stichting PLUIMNED en Stichting OVONED zijn gefuseerd met Stichting AVINED, om als organisatie nog efficiënter te kunnen werken. Stichting AVINED heeft ook dit jaar als missie om met efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Op overeenkomsten, facturen en brieven van IKB Kip zult u het logo van Stichting AVINED zien staan in plaats van Stichting PLUIMNED. In de praktijk zal voor u niets veranderen, ook de contactgegevens voor IKB Kip blijven hetzelfde. U kunt ons bereiken via e-mail info@ikbkip.nl en telefonisch op 088 – 998 4340.