Nieuws

Salmonellabesmettingen Nederland onder EU-doelstellingen

Dankzij uw inzet en betrokkenheid bij de aanpak van Salmonella, heeft de Nederlandse pluimveesector alle doelstellingen van de EU voor 2022 gehaald. Daarvoor willen wij u bedanken!

Wijziging bemonsteringsfrequentie Salmonella (groot)ouderdierbedrijven per 1 juli 2023

De wettelijke bemonsteringsfrequentie voor Salmonella bij (groot)ouderdierbedrijven keert terug naar driewekelijks voor regulier onderzoek en twee keer per ronde voor officieel onderzoek.

Terugkijken: Webinar "Ontsmettten drinkwater(leiding) in pluimveestallen, waar moet ik op letten?"

Op 10 mei 2023 hebben ZLTO, AVINED (IKB Ei & IKB Kip) en SecurEggFarmer een webinar voor pluimveehouders en erfbetreders georganiseerd over ‘Ontsmetten drinkwater(leiding) in pluimveestallen’.

Meer nieuws

Avined

Stichting AVINED heeft als missie om met een efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Lees meer

IKB Kip: Stichting PLUIMNED gefuseerd in Stichting AVINED

28 januari 2022

Stichting PLUIMNED en Stichting OVONED zijn gefuseerd met Stichting AVINED, om als organisatie nog efficiënter te kunnen werken. Stichting AVINED heeft ook dit jaar als missie om met efficiënte dienstverlening de huidige duurzame en robuuste marktpositie van de Nederlandse pluimveesector verder te versterken.

Op overeenkomsten, facturen en brieven van IKB Kip zult u het logo van Stichting AVINED zien staan in plaats van Stichting PLUIMNED. In de praktijk zal voor u niets veranderen, ook de contactgegevens voor IKB Kip blijven hetzelfde. U kunt ons bereiken via e-mail info@ikbkip.nl en telefonisch op 088 – 998 4340.